عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































dimanche 27 août 2017

Questions for those who have made corned beef or pastrami

1. How long is too long in the brine. I've read, and seen different times. The average seems to be 7 days but I've read amounts up to 14 days, the lowest was 4 days but I figure that was for a really tiny piece of meat.

On the 7 days and up to 14 days it looked like they were doing the whole flat. One was doing the entire brisket.

2. the best pastrami I ever had included both muscles not just the flat. Was that a real traditional pastrami?

3. What is a good pink salt. I have not...

Questions for those who have made corned beef or pastrami

Questions for those who have made corned beef or pastrami

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب