عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 26 avril 2016

My first tri-tip

and all I can say is why did I wait so long!?!?

Picked up one today after school, was about 2lbs after I trimmed it up. Gave it a good coating of McCormick Montreal, cranked up the Weber with the Slow N Sear put on just a few pieces of hickory and started it at about 200°....soon she was at 225° and about 45min later she was about 120° internal....loaded up a fresh batch of hot briquets for the reverse sear and not long after had it at my target 130°. Loose foil tent and a 10min rest then I sliced her across the grain on a bias and my wife and son raved about it! I was SO impressed with the flavor...and it reminded me of London Broils my mom used to make. Served with baked potatoes and onion rings we ate like kings! Now I see why people speak so highly of this cut....for $12 it is going into the regular rotation for sure!

Click image for larger version.  Name: File_000 (4).jpg  Views: 0  Size: 97.2 KB  ID: 654659Click image for larger version.  Name: File_001 (1).jpg  Views: 0  Size: 83.9 KB  ID: 654660
Click image for larger version.  Name: File_002.jpg  Views: 0  Size: 126.9 KB  ID: 654661Click image for larger version.  Name: File_003.jpg  Views: 0  Size: 97.4 KB  ID: 654662

Let's block ads! (Why?)



My first tri-tip

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب