Gents, I just watched a neat video by Bruno Albouze on YouTube that made me really want to try this classic butter biscuit/cookie. I am a real sucker for this sort of treat and find anything similar to shortbread a near irresistible temptation. Looks simple enough. Would someone like to share any tips or cautions? Otherwise, I will update with photos when I get them made.
Sable Breton
عيد مبارك سعيد
[إسمك هنا]
كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين
هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك