Truth is, I am a slow learner. But after 45 years of cooking dinner, there are a few things I have figured out:
You don't need a big block of knives. A chefs knife, a utility knife, a paring knife, and a serrated knife will take care of most everything. If you like, add a cleaver or a filet knife. Keep em sharp. Oh, and a pair of heavy duty scissors for all the times that works better than a blade.
Likewise, you do not need a 16 piece cookware set. Better to have a few pieces of quality...
The few things I have learned in 45 years cooking
The few things I have learned in 45 years cooking
عيد مبارك سعيد
[إسمك هنا]
كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين
هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك