I have seen videos on YouTube, on how to do it, and I even went to the market to buy Safflower Oil to season my All Clad Stainless Steel pans with because of its high smoke point. I wonder if doing so, would make a difference...
Is there a better oil to season a Stainless Steel pan with?
How many times should I season the pan?
Once the pan is seasoned, will I have to add any oil?
Should I use cooking spray (canola oil ) in a can, or is that unnecessary?
Thanks in advance,
Duggo
Questions About Seasoning a Stainless Steel Pan
عيد مبارك سعيد
[إسمك هنا]
كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين
هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك