عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































dimanche 5 février 2017

Let's Try Out a Himalayan Salt Plate!

First off, Hi everyone! This is my first post outside the General Straight Razor/ General Shaving Discussion!
I received this Himalayan Salt Plate from my Father for Christmas.
Click image for larger version.  Name: IMG_6692.jpg  Views: 0  Size: 63.8 KB  ID: 721960
I've never thought of cooking my meat directly on top of Salt(admittedly I typically use too much salt), but I'm willing to give it a try! The book from the set I received mentions that it provides improved flavor, but that it reduces the total amount of Salt absorbed into the food.
My first meal is an Herb and Garlic Stuffed Pork Loin Roast. It is stuffed with a small amount of salt, basil, oregano, thyme, garlic, and a dash of coriander. Exterior is rubbed with Pepper, Garlic, Thyme and a dash of Coriander. I set the roast at 325F for an hour. The plate required a 30 minute gradual warm up to ensure it wouldn't crack from shock. I'll turn it up to 375F to finish her off for about 10 minutes after the hour is up.
Click image for larger version.  Name: IMG_6690.jpg  Views: 0  Size: 67.9 KB  ID: 721964Click image for larger version.  Name: IMG_6691.jpg  Views: 0  Size: 60.9 KB  ID: 721965
Wish me luck!

Let's block ads! (Why?)



Let's Try Out a Himalayan Salt Plate!

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب