عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 2 décembre 2016

No-knead issues

My reading is not yeilding any answers so I now need help

I followed the NYT recipe to the letter. I know there are other recipes out there but my problem is not the recipe. Or maybe it is I don't know. I don't think so though. The bread is burning on the outside and not completely cooking on the inside

Set oven to 500 degrees and preheat with a 12 inch lodge dutch oven on the lowest rack
Bread proofing on parchment paper
Put parchment paper and dough right into the preheated dutch oven
Set timer for 30 minutes

bread burns. The bottom is charcoal and the top is black. Inside center is not cooked completely

The second time took the lid off at 15 minutes and let it go for 15 more minutes

Bread burns. Same results

I am at 4300 feet, could that have something to do with it?

Let's block ads! (Why?)



No-knead issues

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب