عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mardi 29 novembre 2016

Knife sharpening help

I had some knives that weren't too bad to start with, but working them first on a 3000 whetstone, and then an 8000, took them to a whole new level. For something a bit more blunt, I would start on a 1000 or even 400 grit and then work up. It took about 20 minutes to get them as sharp as I wished, but now they're where I want them, a regular strop and a light hone every few months keeps them on the money. Like you, I just watched a few videos, then concentrated on maintaining a shallow angle and keeping the stone wet.

Let's block ads! (Why?)



Knife sharpening help

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب