عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































vendredi 1 juillet 2016

chilli extract

i am a passionate (insane) chili eater, and after finding ghosts no longer scratch the burn ich, and reapers wreck my guts i have taken to using chill extract (9 million scovilles).
these days i usually dissolve it in alcohol to assure proper dispersal through my dish. however i find that the burn appears to be sharper then what i would get had i say, added 2-3 Carolina reapers to a bowl of stew, and lacks a lot of the mouth burn instead focusing on the throat.

are there any chili eaters with experience with extract, particularly incorporating it into flavor based dishes, or making dishes out of 1million scoville plus chilies and managing to retain a flavor, even though the death inducing heat?

Let's block ads! (Why?)



chilli extract

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب