عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mercredi 22 juillet 2015

Grilled Lobster

A quick search yielded nothing, and I don't care to do an intensive search so here we go!

I am making dinner for the parents tomorrow night, and was planning on doing steak and lobster and a side. My question rests on the lobster. I have never cooked it before and don't want to screw it up. I was planning on getting whole lobsters, cutting them down their backs so they are halved and grilling them over medium heat with the shell side down with a bit of herby butter spread on/in them. I would separate the claws and leave them on a minute or two longer so they get cooked through. How does this sound to you? Would you do it differently or just get tails?

Thanks!


Grilled Lobster

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب