عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































dimanche 3 août 2014

Researching - First Smoked Briscuit

Hey guys -

I'm planning a party in three weeks and thought a briscuit would be a nice change from ribs & burgers.

The more I read the better I feel about the task but there's no way to ask questions etc. when viewing random web pages.



This page and article was a good, long, read and aside from estimating cook times I'm ok with everything I read.

http://ift.tt/1fqK5lL



I have an old Traeger and plan on firing it up for this event.

I'm on the fence as far as my purchase goes - not sure if I'll grab a large flat or entire cut at this time.

The flat is appealing since I *think* timing the job will be more predictable.



Any thoughts, suggestions, words of wisdom as I move forward with this event?




بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب