Am about to sauté some cut-off, fresh corn kernals in some butter. While I won't have time to wait for a reply, was wondering why I couldn't do this in my wok instead of in the skillet I will use tonight. Would the butter somehow harm the seasoned wok? I really don't have a clue, and have never seen the subject addressed.
عيد مبارك سعيد
[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين
هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك
