عيد مبارك سعيد

[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين

هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك






































































mercredi 30 avril 2014

wood issue when smoking

I apologize at the outset if this is something so simple. Every time I use my offset smoker (Char Grill cheapo--looking at getting an Oklahoma Joes possibly--but may have same issues with gaps) I put hardwood lump charcaol in the offset box (minion method) and the temps are right on. I try and just lay the apple (or any flavor) wood chunks on the egde, but they inherintly always just catch fire--leading to a full white smoke and quick disposal of the chunks.



Is there a another method to keep them from burning immdeiately? I see some of you put them in foil--does that allow them to produce smoke? Is there a basket or container i can set in another place?



Any advice would be appreciated.




بحث هذه المدونة الإلكترونية

Fourni par Blogger.

أرشيف المدونة الإلكترونية

التسميات

Signaler un abus

Articles les plus consultés

من أنا

إسمك هنا



شارك عبر الماسنجر شارك عبر الواتساب