Gents, I know this has become a bit of a rage in certain places and it is rather fascinating, if not exactly a new concept. I liken it to bowties. It is just another example of classic, proven things not really becoming obsolete but only forgotten for awhile.
Anyroad, my wife and I had a chance to try a plate at Hearth 25 in Ogden Utah. They made a really nice job of it and the terrine was superb. So, I have fairly limited knowledge of the entire culture surrounding it but grasp enough...
Charcuterie - Educate Me
Charcuterie - Educate Me
عيد مبارك سعيد
[إسمك هنا]

كل عام و انتم سعداء اتقياء
بقلوب بيضاء
و وجوه مشرقة مبتسمة
كل عام و انتم امنين مطمئنين
كل عام و الفرح يعم حياتكم و العافية تغلف اجسادكم
كل عام و انتم بخير
تقبل الله منا و منكم صالح الاعمال
اللهم آمين
هنئ اصدقائك بمناسبة عيد الفطر المبارك
قم بكتابة اسمك وقم بمشاركة الرسالة مع اصدقائك
